COBO CENTER

ABOUT THE PROJECT

The Cobo Center convention design concept includes a $260,000,000 adaptive reuse of a 1960s convention center into a modern day facility for Detroit, Michigan. Exterior and interior visual enhancements include a new 40,000 sf ballroom and three-story atrium space that opens the building up to the riverfront providing views to neighboring Canada. The facades were transformed for energy efficiency, aesthetics and the creation of landmark points of entry. The project features a new concourse atrium that creates a new visual and circulation connection from the interior of the building to the river, a new back-of-house circulation system that will improve the operational and customer experience, a new facade that will present the city a new image, that includes more windows, glass canopies and media walls, and mechanical and electrical upgrades for significant energy savings

Detroit
Michigan
0
SQUARE FEET
0
SQUARE FEET BALLROOM

THE FACADES WERE TRANSFORMED FOR ENERGY EFFICIENCY, AESTHETICS AND THE CREATION OF LANDMARK POINTS OF ENTRY

THE PROJECT LEADERS